Odpowiedz 
ALLEYCAT MARECKI-06.11.2010
MARECKI Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 1,166
ALLEYCAT MARECKI-06.11.2010
Kolejna edycja elbląskiego Alleycata już niebawem Big Grin Trasa będzie liczyła 12 punktów kontrolnych, a jej długość to około 20 km.

Fundatorem nagród jest jedna z najlepszych elbląskich pizzerii o wdzięcznej nazwie CZIK-CZUK z ulicy Gwiezdnej (Brzozowej). Tam też będzie meta i miejsce naszego after-party.

Liczba miejsc ograniczona do 20. Osoby, które zapisały się do mojej poprzedniej edycji (SIERMAN,SZYNA,LISIAK,MŁODY) a w niej nie uczestniczyły proszę o rozważne zapisy.

Druga nieusprawiedliwiona nieobecność będzie skutkowała TRWAŁĄ dyskwalifikacją na moich edycjach Alleycata.

Wszystkie inne bardzo ważne szczegóły są poniżej.

Kilka istotnych zasad potocznie zwanych regulaminem:

1.
Celem imprezy jest możliwość rowerowej zabawy połączonej ze sprawdzeniem znajomości miasta i
miłe spędzenie wieczoru w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ .

2.
W wyścigu biorą udział tylko osoby pełnoletnie, które startują na własną odpowiedzialność lub niepełnoletnie za pisemnie wyrażoną i dostarczoną organizatorowi w dniu imprezy zgodą rodziców.

3.
Zawodnicy uczestniczący w wyścigu odpowiadają w pełni za ewentualne szkody wyrządzone osobom trzecim.

4.
Wyścig odbywa się na terenie Elbląga przy nieograniczonym ruchu drogowym.
Uczestnicy zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania przepisów i zasad bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

5.
Zgłoszenia uczestnictwa przyjmowane są na adres e-mail: marecki@e-mtb.pl

6.
Podajemy w tytule zgłoszenia "ALLEYCAT MARECKI" oraz: imię, nazwisko, rok urodzenia oraz swoją ksywkę lub pseudonim.
Potwierdzeniem udziału w imprezie będzie zwrotny e-mail od organizatora z nadanym numerem startowym.

7.
Organizator ustala limit 20 numerów startowych.
Termin zapisów upływa 03.11.2010.

8.
Po zakończeniu zapisów zostanie ogłoszona lista startowa na forum rowerowym http://www.rowerowe.elblag.pl .

9.
Koszt udziału w imprezie to 5 zł płatne na starcie do rąk własnych. Przyjmuję wyłącznie gotówkę, najlepiej odliczoną. Napiwki mile widziane. W cenie jest mapa Elbląga, pamiątkową szprychówka i karta kontrolna.

Nagrody:
-dla pierwszych trzech osób: po 1 bonie wartości 30 zł do wykorzystania w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ w dniu imprezy.
-dla pozostałych 17 osób 50% bony rabatowe na konsumpcję w lokalu w dniu imprezy.

W zależności od hojności sponsorów przewiduję również nagrody rzeczowe.

10.
Kolejność zdobywania punktów kontrolnych jest dowolna (scorelauf). Podstawową zasadą jest znalezienie WSZYSTKICH punktów kontrolnych i ich opisanie na karcie. Przyjazd na metę z ominięciem chociażby jednego punktu kontrolnego będzie skutkował dyskwalifikacją takiego zawodnika i nieklasyfikowaniem go.

Start z Placu Słowiańskiego w sobotę 06 listopada o godzinie 11.00.
Uczestnicy startują na wyraźny sygnał organizatora!

Zwycięzcą Alleycata zostanie ta osoba, która poprawnie opisze WSZYSTKIE punkty kontrolne i najszybciej dotrze na metę, a kartę kontrolną wręczy mi do ręki na mecie w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ w Elblągu na ul. Brzozowej (Gwiezdnej) 13. Kolejne miejsca będą przydzielane według zasady podanej powyżej, czyli ilość poprawnych odpowiedzi i czas przejazdu. Pomiar czasu jest dokonywany przez organizatora zegarkiem ręcznym.
Proszę pamiętać o posiadaniu długopisu. Długość trasy Alleycata to około 20 km.

11.
Nieznajomość niniejszego regulaminu nie stanowi podstawy do złożenia protestu, ani nie zwalnia od obowiązku jego przestrzegania.

12.
Wszelkie wątpliwości, skargi, wnioski i zażalenia rozstrzyga ostatecznie organizator w dniu imprezy.

Pozdrower.

http://marecki.home.pl ; http://marecky.bikestats.pl/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-10-2010 21:12 przez MARECKI.)
15-10-2010 20:27
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
easy_rider Offline
Ciemna strona mocy
Liczba postów: 126
RE: ALLEYCAT MARECKI-06.11.2010
Zgłoszenie poszło.

(15-10-2010 20:27)MARECKI napisał(a):  Uczestnicy zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania przepisów i zasad bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

Rolleyes Big Grin

http://www.youtube.com/watch?v=zmIdJnOKyUk

Tongue
15-10-2010 22:22
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
alanda Offline

Liczba postów: 175
i moje Big Grin
16-10-2010 0:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bukato Offline
koneser
Elita

Liczba postów: 961
nie obejdzie sie bez mojego ... poszło Big Grin
16-10-2010 10:16
Darecki ESR Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 738
Uważam, że warto spróbować chociaż niezbyt rozumiem punkt 10.

Darecki ESR - http://www.bikerelblag.hg.pl
16-10-2010 12:02
alanda Offline

O, mam znowu nr 2!! Czyli co - na 6 listopada rozmrażać kiełbasy..?? Big Grin
16-10-2010 12:54
Ori Offline

Elita

Liczba postów: 330
Protestuję! Sobota Angry
16-10-2010 14:15
bukato Offline
koneser
Elita

a moze tym razem my sie zbijemy na kiełbaski
16-10-2010 19:50
alanda Offline

bukato, nie rób mi tego! Ja mam za dużo tej kiełbasy, bo mi z urodzin zostało - przez rok jej sama nie zjem!! Big Grin
16-10-2010 23:26
Darecki ESR Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 738
Alanda w slangu młodzieżowym jak mniemam to Bukato chce przyprowadzić bandę która pożre Twoją kiełbasę w całości.
Ja tam wbijam się w Twoją imprezkę terenową oczywiście jak nie zgarnę bona Tongue

Darecki ESR - http://www.bikerelblag.hg.pl
16-10-2010 23:31
alanda Offline

Bukato - teraz tłumacz, co miałeś na myśli Big GrinBig GrinBig Grin, bo ja mam wrażenie, że jednak dobrze zrozumiałam, no jeśli nie - to chyba pora mi umierać.. Wink Darecki ESR - e no - co to jest jedna pizza na cały dzień - afterek to robimy po mecie, do nocy, niech no tylko kto gitarkę ogarnie, żeby było do czego fałszować w niebogłosy Wink
16-10-2010 23:45
bukato Offline
koneser
Elita

nie zwykłem stosowac slangu chodziło mi o to ze te osoby co wczesniej jadły teraz złoża sie na kiełbaski żeby Alanda miała co jeść Big Grin jakieś napoje sie kupi, no ja jestem za afterkiem w bazancie i tym razem nie zwinę sie tak szybko
17-10-2010 9:23
MARECKI Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 1,166
Sobota zapowiada się imponująco- dwa afterki Big Grin. Może zrezygnujemy z jazdy i od razu do konsumpcji Big GrinTongue

http://marecki.home.pl ; http://marecky.bikestats.pl/
17-10-2010 12:21
bukato Offline
koneser
Elita

Będzie sie działo
Big Grin
17-10-2010 20:40
alanda Offline

Nie , nie ja proponuję objechać punkty alleycata 2 razy, żeby każdy z afterków miał uzasadnienie Wink bukato... Nie szalej - kiełbasę rozmrożę i w końcu ją zjemy - bo się popsuje Wink
17-10-2010 22:59
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości