Odpowiedz 
FOTO ALLEYCAT MARECKI
MARECKI Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 1,166
FOTO ALLEYCAT MARECKI
Już niebawem XVII odsłona EINO. Zapraszam do wspólnej zabawy i dokładnego zapoznania się z regulaminem Idea

Kilka istotnych zasad potocznie zwanych regulaminem:

1.
Celem imprezy jest możliwość rowerowej zabawy połączonej ze sprawdzeniem znajomości miasta i
miłe spędzenie czasu w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ .
2.
W wyścigu biorą udział osoby pełnoletnie, które startują na własną odpowiedzialność lub niepełnoletnie za pisemnie wyrażoną i dostarczoną organizatorowi w dniu imprezy zgodą rodziców. Każdy z uczestników we własnym zakresie wyposaża się w aparat fotograficzny dowolnego typu (aparat, telefon komórkowy, kamera video itd.)
3.
Zawodnicy uczestniczący w wyścigu odpowiadają w pełni za ewentualne szkody wyrządzone osobom trzecim.
4.
Wyścig odbywa się na terenie Elbląga przy nieograniczonym ruchu drogowym.
Uczestnicy zobowiązani są do bezwzględnego przestrzegania przepisów i zasad bezpieczeństwa w ruchu drogowym.

5.
Zgłoszenia uczestnictwa przyjmowane są na adres e-mail: marecki@home.pl

6.
Podajemy w tytule zgłoszenia " FOTO ALLEYCAT MARECKI" oraz: imię, nazwisko, rok urodzenia oraz swoją ksywkę lub pseudonim.
Potwierdzeniem udziału w imprezie będzie zwrotny e-mail od organizatora z nadanym numerem startowym.
7.
Organizator ustala limit 20 numerów startowych.

Termin zapisów upływa 08.11.2011.

8.
Po zakończeniu zapisów zostanie ogłoszona lista startowa na forum rowerowym http://www.rowerowe.elblag.pl

9.
Koszt udziału w imprezie to 5 zł płatne na starcie do rąk własnych. Przyjmuję wyłącznie gotówkę, najlepiej odliczoną. Napiwki mile widziane. W cenie jest mapa Elbląga, pamiątkową szprychówka oraz inne gadżety w zależności od uzyskanego wsparcia sponsorskiego.

Nagrody:
-dla pierwszych trzech osób: po 1 bonie wartości 30 zł do wykorzystania w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ w dniu imprezy.
-dla pozostałych 17 osób 50% rabatu na konsumpcję w lokalu w dniu imprezy.

10. Kolejność zdobywania punktów kontrolnych jest dowolna (scorelauf). Podstawową zasadą jest znalezienie WSZYSTKICH punktów kontrolnych i ich sfotografowanie w sposób umożliwiający bezdyskusyjną identyfikację przez sędziego.
Przyjazd na metę z ominięciem chociażby jednego punktu kontrolnego skutkuje dyskwalifikacją takiego zawodnika i nieklasyfikowaniem go.

Start z Placu Słowiańskiego w dniu 12 listopada 2011 r. o godzinie 12.00.
Uczestnicy startują na wyraźny sygnał organizatora!

Zwycięzcą Alleycata zostanie ta osoba, która poprawnie sfotografuje wszystkie punkty kontrolne i najszybciej przejedzie trasę wyścigu, a aparat fotograficzny wręczy mi do ręki na mecie w pizzerii ,,Czik-Czuk’’ w Elblągu na ul. Brzozowej (Gwiezdnej) 13. Po analizie zdjęć nośnik jest zwracany właścicielowi.

Kolejne miejsca będą przydzielane według zasady podanej powyżej, czyli ilość poprawnych zdjęć i czas przejazdu. Pomiar czasu jest dokonywany przez organizatora zegarkiem ręcznym.

Długość trasy Alleycata to około 30 km i liczy ona 12 punktów kontrolnych.

11.
Nieznajomość niniejszego regulaminu nie stanowi podstawy do złożenia protestu, ani nie zwalnia od obowiązku jego przestrzegania.

12.
Wszelkie wątpliwości, skargi, wnioski i zażalenia rozstrzyga ostatecznie organizator w dniu imprezy.

http://marecki.home.pl ; http://marecky.bikestats.pl/
26-10-2011 21:21
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
maniek Offline
Red Bull X-Fighters
Liczba postów: 138
RE: FOTO ALLEYCAT MARECKI
aparat w tel się liczy ? Big Grin

[Obrazek: u13009y2012v3.gif]
26-10-2011 22:09
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mod Offline

Elita

Liczba postów: 246
Wiedza albo rower, wybór należy do mnie...
26-10-2011 22:17
agniecha Offline
terrenówka
Elita

Liczba postów: 529
W sobote o 12 to niektórzy jeszcze siedzą w pracy... np ja do 14... :|

czy są wymagania ile np ma mieć mln pixeli Tongue albo jaki format zdjęcia, waga itp Tongue

latanie z lustrzanką i wyciąganie jej z futerału na każdym punkcie nie bardzo mi się usmiecha.... muszę zabrać ze sobą Szuała z małym podręcznym aparatem :] Szuał, pojedziesz EINO ze swoim ogonkiem?

Koniem, rowerem, butem, lasem Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-10-2011 23:33 przez agniecha.)
26-10-2011 23:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
rafi Offline

Elita

Liczba postów: 617
I znów mnie ominie kolejna imprezka z mapą.

27-10-2011 18:02
czik-czuk Offline

Liczba postów: 10
....a ja na ten przykład w końcu mam wolne!!!Big Grin I mogę się zapisać..
27-10-2011 20:01
Darecki ESR Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 738
Wysłałem zgłoszenie.
Ciekawe czy z okazji XVII EINO zostanie uruchomiona w Ebowie wypożyczalnia aparatów Tongue

Darecki ESR - http://www.bikerelblag.hg.pl
27-10-2011 21:43
Mod Offline

Elita

Liczba postów: 246
Tak sobie myślę, że wykłady, seminaria i ćwiczenia jeszcze odwiedzę nie raz a takie XVII EINO już się pewnie nie powtórzy...
28-10-2011 8:41
bukato Offline
koneser
Elita

Liczba postów: 961
az sie skusze rowerek juz jest wiec mozna posmigac

no ride no fun
28-10-2011 18:23
rafi Offline

Elita

Liczba postów: 617
Ja jak już to może dołączę na pogaduchy u Piotra w pizzerii Smile

28-10-2011 20:05
jarhaw Offline

Liczba postów: 122
(26-10-2011 21:21)MARECKI napisał(a):  ... . Każdy z uczestników we własnym zakresie wyposaża się w aparat fotograficzny dowolnego typu (aparat, telefon komórkowy, kamera video itd.)...

(27-10-2011 21:43)Darecki ESR napisał(a):  Wysłałem zgłoszenie.
Ciekawe czy z okazji XVII EINO zostanie uruchomiona w Ebowie wypożyczalnia aparatów Tongue

Mogę Ci pożyczyć taki. Tongue

Moja galeria:
http://picasaweb.google.com/JHJARHAW
Rower to nie narty,można na nim jeździć nawet kiedy śnieg stopnieje.Big Grin
28-10-2011 21:37
Darecki_EB Offline
Rower sam się nie zajeździ. Pomóż mu!
Super Moderatorzy

Liczba postów: 321
(27-10-2011 20:01)czik-czuk napisał(a):  ....a ja na ten przykład w końcu mam wolne!!!Big Grin I mogę się zapisać..

Cwaniak, liczy na rabat w Czik-Czuku!!! Nic z tego, pogadam z właścicielem i ten numer nie przejdzie! Big Grin

[Obrazek: moderatorzy.jpg]
[Obrazek: testowano.gif]
Galerie 2010-2012
bikestats.pl
29-10-2011 11:24
MARECKI Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 1,166
(28-10-2011 21:37)jarhaw napisał(a):  
(26-10-2011 21:21)MARECKI napisał(a):  ... . Każdy z uczestników we własnym zakresie wyposaża się w aparat fotograficzny dowolnego typu (aparat, telefon komórkowy, kamera video itd.)...

(27-10-2011 21:43)Darecki ESR napisał(a):  Wysłałem zgłoszenie.

Mogę Ci pożyczyć taki. Tongue

Ten typ aparatu jest też preferowany przez głównego sędziego Wink.
(28-10-2011 8:41)Mod napisał(a):  Tak sobie myślę, że wykłady, seminaria i ćwiczenia jeszcze odwiedzę nie raz a takie XVII EINO już się pewnie nie powtórzy...

Twoje myśli biegną w dobrym kierunku Big Grin

http://marecki.home.pl ; http://marecky.bikestats.pl/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-10-2011 15:34 przez MARECKI.)
29-10-2011 15:34
MarekB Offline

Liczba postów: 70
i ja dobijam..."Ze Smeną w oczy hieną"

107kgnakołach
29-10-2011 18:22
Darecki ESR Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 738
(28-10-2011 8:41)Mod napisał(a):  Tak sobie myślę, że wykłady, seminaria i ćwiczenia jeszcze odwiedzę nie raz a takie XVII EINO już się pewnie nie powtórzy...

Modo 12 listopada o 13 jest kolejny mecz sezonu Olimpii.
Dzisiaj udało się im przegrać ale ja w nich nadal wierzę. Nowy trener zapowiada, że nauczy ich jeszcze grać. Ponoć jakiś czas temu przez trzy miesiące nauczył małego niedźwiadka jeździć na rowerze Big Grin

Darecki ESR - http://www.bikerelblag.hg.pl
29-10-2011 18:31
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości