Odpowiedz 
Jakie polecacie rowery? Jaką firmę rowerową polecacie?
rowerzysta
Unregistered

Jakie nie polecacie rowery? Jaką firmę rowerową odradzacie naszym użytkownikom i gością witryny WWW?;>;>. . ..
27-03-2010 2:24
Odpowiedz cytując ten post
MR
Unregistered

Ja polecam rowery marki GIANT i KROSS. Dobre rowery, jakościowo i centowa - nie jest zle.
27-03-2010 4:08
Odpowiedz cytując ten post
Jester Online
Modstapo
Super Moderatorzy

Liczba postów: 356

Nie można czegoś takiego jak polecana firma. Ok, są firmy z założenia lepsze i gorsze, ale zawsze trzeba przy zakupie roweru dokładnie się rozejrzeć. Często firmy, które nie mają jeszcze wyrobionej marki oferują o wiele lepszy sprzęt w cenach gdzie w "firmowych" rowerach dostajemy słabiutki osprzęt.
29-03-2010 18:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MARECKI Offline
VIP
Elita

Liczba postów: 1,166
Re: Jakie polecacie rowery? Jaką firmę rowerową polecacie?
[quote="rowerzysta"]Jakie polecacie rowery? Jaką firmę rowerową polecacie?
Jakie nie polecacie rowery? Jaką firmę rowerową odradzacie naszym użytkownikom i gością witryny WWW?;>;>. . ..
[/quote

Rower, w mojej opinii, nie powinien być zbyt tani i co za tym najczęściej idzie zbyt ciężki. Niska cena idzie w parze z niskiej jakości komponentami i w związku z tym nabywca będzie taki rower nieustannie serwisował, regulował i się denerwował ;-).

Zbyt ciężki rower będzie utrudniał jazdę, powodował szybsze zmęczenie i niemożność pokonania większych górek.

Próg cenowy, od którego zaczynają się w miarę porządne bicykle to wg. mnie 1000 zł. Tańsze maszyny polecam do bardzo okazjonalnego jeżdżenia w bardzo dobrych warunkach pogodowych po mieście.

Co do firm rowerowych to każda marka mająca polskiego dystrybutora jest OK. I nie kupujcie rowerów w hipermarketach :-).

http://marecki.home.pl ; http://marecky.bikestats.pl/
29-03-2010 19:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kbialy2002 Offline
Apokalipsa
Specgrupa

Liczba postów: 763

Mogę Ci podpowiedzieć że patrz jeszcze na długość gwarancji - To też jest ważne Firma która daje Ci długą gwarancję - nie boi się o swój produkt....

Idea Moje Galerie Picasa Idea
Galeria 2012 (Nowa)
Galeria 2009-2012
Galeria 2006-2009
Bike-Blog - Bikestats
31-03-2010 6:43
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
bikerelb Offline

Liczba postów: 30

porównać osprzętowo, przysiąść się i kupić - najprostsza recepta, przykazanie II - omijać market - tam nie rozróżniają nawet gwintów na pedałach, pomijając jakość i spasowanie rowerów Smile
31-03-2010 22:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
SeoPilot.pl
gry
pl Sprawdź Jak Niskie Są Ceny. Zacznij nową grę w przeglądarce.
mixubieranki.pl