pietiaschka
Liczba postów: 23
|
RE: Jesteś Nowy na Forum ? Przywitaj się z Nami !!
Oczywiście wszystko pamiętam.Witaj Wioletta i jarhaw. Oczywiście spotkaliśmy się na trasie podczas wypadu do Stegny. Witam także mojego wileloletniego kolegę Fish-a (tak, tak to już 18 lat!). W ostatnią środę (info dla Fish-a zamieniłem się z Kazem na zmiany aby móc pojeździć w ciepły dzień) miałem na moście w Kiezmarku ciekawe zdarzenie. Silny wiatr w plecy i delikatny zjazd (w kierunku Elbląga) więc jechałem ok. 40 km/h, nawet lekko ponad. Mojej prędkości nie przewidział kierowca ciężarówki, która mnie wyprzedzała i zaczepił mnie końcem naczepy. Wywinęłem takiego kozła, że znalazłem się poza barierkami, a przed barierką oddzielającą chodnik od Wisły. Oczywiście nikt się nie zatrzymał. Pozbierałem graty, pomacałem kości. Rower nie miał jakiś szczegółnych uszkodzeń więc przez Ostaszewo dotarłem do domu (NDGd). Na razie liżę rany. Gęba spuchnięta, ale całe szczęście, że kości całe. Wkrótce wrócę na drogę. Na razie i tak aura nie dopisuje.Pozdrawiam !
|
|
| 02-04-2012 22:31 |
|
Hubert
Liczba postów: 5
|
RE: Jesteś Nowy na Forum ? Przywitaj się z Nami !!
Witam wszystkich forumowiczów!
Nazywam się Hubert, mieszkam w NDG i przelotem przebywam w Eblągu. Chwilowo nie posiadam roweru ale do zakupu takowego się przymierzam (no chyba, że liczy się 40-letnia WEFA, z 3 biegami marki Torpedo).
|
|
| 21-04-2012 22:27 |
|