karolinat
Liczba postów: 3
|
Kupno roweru
Hej  chciałabym kupić rower mojemu młodszemu bratu. chciałby jakiś wyczynowy (tak mi powiedział) a ja się na tym kompletnie nie znam pomóżcie i doradźcie mi coś. Dodam ze brat na 14 lat 
pozdrawiam
|
|
| 11-02-2011 12:32 |
|
kuba259
Liczba postów: 123
|
RE: Kupno roweru
No i jaki typ roweru? MTB, szosowy, BMX itd.
|
|
| 11-02-2011 14:08 |
|
bukato
koneser
Liczba postów: 961
|
jak sie ogarnie w czasie , to mam na sprzedaz niska rame dh,fr,street, w stanie idealnym dangerous mike dual slalom, obrecze dm24, piasty tył na wolnobieg, siodlo,sztyce, stery, amorka, pedały, wiec jak cos to na forum albo tel 510537797
no ride no fun
|
|
| 11-02-2011 20:32 |
|
bartek24eg
Liczba postów: 9
|
Witam,jestem tu nowy. Przeglądając fora natrafiłem na to,tym bardziej się cieszę,że jest to Elbląskie forum  A więc panowie i panie sprawa jest tego rodzaju, za tydzień planuje kupno roweru (bo będzie po wypłacie)  długo myślałem jaki ma być,ale postawiłem na MTB , cena jaką mogę dać to 2000 zł + - pare zł ,chciałbym rowerek na pare lat,także jeśli trzeba poczekam miesiąc i dołoże trochę więcej kasy żeby kupić coś porządnego.Jednak jestem zielony w tej branży w porównaniu do was  i potrzebuje pomocy przy zakupie.Doradźcie koledzy,pozdrawiam
|
|
| 11-04-2011 22:32 |
|
bartek24eg
|
Miał by to być rower jak już wspomniałem mtb do zwykłej jazdy ale i również na bażantarnie czy do innych leśnych zjazdów. I jak również wspomniałem,chcę rower ,,na lata,, na dobrym osprzęcie.Byłem w sklepie ,,koło czołgu,, jest kilka fajnych modeli ,,merida,, oscylujące w granicach 2300-2500 zl na amorku rock shock , osprzęt slx lub deore , a co do hamulców nie jestem pewien jakie to były,na pewno tarcze,ale słyszałem że kupując rower w tym przedziale cenowym lepiej kupić z hamulcami klockowymi,bo hydraulika za tą cenę jest po prostu lipna,nie wiem jak to się przekłada na realną sytuację,także wam to pozostawiam do oceny. Z braku czasu niestety nie mam jak sprawdzić cen ani modeli w innych sklepach,bo zazwyczaj sklepy otwarte są od 10.00 do 18.00 czyli w godzinach mojej pracy : / Dlatego zwróciłem się do was z pomocą  pozdrawiam
|
|
| 13-04-2011 20:04 |
|
bartek24eg
|
Niestety pracuje również w sobotę do godz. 14.00 i kurcze nie ma mnie kto zastąpić nawet ,niestety ,uroki pracy w handlu ; ) Chyba będę musiał coś zasymulować szefowi, żeby wydębić jakąś wolną sobotę  (mam nadzieje że nie czyta tego forum ) ;p Widzę że chwalicie Cube-a,a orientujecie się może w jakim przedziale cenowym występuje cube w tym sklepie koło hali elzam ? Interesuje mnie model LTD . Faaajnie się prezentuje : )
|
|
| 14-04-2011 21:02 |
|
bartek24eg
|
Witam ponownie po dłuższej chwili,ja ponownie z pytankiem ;d Byłem w sobotę w tym sklepie rowerowym koło hali elzam (zawsze zapominam jego nazwe ) no i stał sobie jeden ładny model,mianowicie cube analog . Cena sklepowa to 1999 zl . Ogólnie bardzo ładnie się prazentuje,wpadł mi w oko od samego wejścia do sklepu.Co o nim myślicie ? Można brać czy lepiej szukać czegoś innego w tej cenie ? http://allegro.pl/rower-cube-analog-2011...46730.html
|
|
| 10-05-2011 22:27 |
|