Ilfing
spd -> sobie pędzę drogą :)
Liczba postów: 298
|
RE: Last minet - czyli właśnie zachciało mi się, kto jedzie?
bubalabe i do przodu
|
|
| 12-07-2011 14:39 |
|
Ilfing
spd -> sobie pędzę drogą :)
Liczba postów: 298
|
no i się zachciało poraz kolejny - wrócił Jarhaw z urlopu i na pytanie czy wrocił odp- "tak, jedziemy gdzieś?"  no i nie wytrzymałem!
robimy wypad nocny na wysoczyzne - zbiórka o 20:45 przy pomniku koło sądu!! trasa nie będzie za długa i w miare normalny powrót
wszystkich chętnych zapraszamy
bubalabe i do przodu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2011 18:27 przez Ilfing.)
|
|
| 26-07-2011 18:23 |
|
DOMINATOR
Liczba postów: 130
|
Jak już mówiłem wczoraj na objeździe bażantarni, jutro (czwartek 4 sierpnia) robię trening interwałowy 5*2 minuty. Wyjazd około godziny 17, miejsce zbiórki proponuję stacja benzynowa statoil(chyba) na końcu ulicy Nowodworskiej, przy wylocie na siódemke. Trasa będzie szła przez Kazimierzowo, jakiś Bielnik, w kierunku Marzęcina. Najpierw robimy długą rozgrzewkę, potem cisniemy interwały, potem spokojna jazda dla rozluźnienia. Z racji tego, że interwałów nie jest dużo to wyjazd może zająć około półtorej godziny. Jutro do godziny 14 potwierdzę wyjazd w tym temacie i napisze dokładną porę, jeśli nic nie napisze to wyjazd jest odwołany, tzn ja i tak pojade ale wtedy nie wiadomo o której, więc nie chce nikomu mieszać planów. W następnych tygodniach będę robić interwały 8*2 minuty, 5*5 minut, jak również treningi podjazdów, więc jak komuś się spodoba to może sobie poprawić formę razem ze mną.
|
|
| 03-08-2011 11:30 |
|
DOMINATOR
|
To o 17 jedziemy, zbiórka może nie na stacji, a przy, tam gdzie ulica dochodzi do siódemki na końcu obwodnicy i zaczyna się droga rowerowa. Tam będę czekać.
|
|
| 04-08-2011 12:42 |
|
DOMINATOR
|
No to jest trening typowy, wiem, że Michał da radę. Nie wiem jak Ty jeździsz. Tutaj czekać na wolniejszych nie będziemy, trasa jest blisko miasta, można w razie czego pieszo wrócić nawet. Sam nie mam dobrej formy, dodatkowo jestem dzisiaj zmęczony ale spacerek to nie będzie. Przez te 2 minuty jedziemy w zasadzie na maksa i tak 5 razy. Jak chcesz możesz przyjechać, zobaczysz jak to wygląda, najwyżej pojedziesz wolniej. A może mnie wyprzedzisz. Jak coś to jedziemy na rowerach mtb, nie kolarkami.
|
|
| 04-08-2011 14:02 |
|