Nie moglem znalezc wiecej info, ani strony, wiec zamieszcze tylko adres do sklepu.
Sklep znajduje się na ulicy Gwiezdnej, niedaleko klubu nocnego "Epoka"

.

.
Co sadźcie o Tym sklepie?
Wasze (+) i (-) tego sklepu ? . .
Co mozecie powiedziec o asortymencie sklepu,
a co o sprzedawcach?
Sklep jak to sklep. Mają trochę sprzętu i raz udanie skorzystałem własnoręcznie z serwisu jak rozwaliłem przerzutkę na mieście.
Jak dla mnie, to strasznie drogi sklep. Fakt, duży asortyment maja, ale drogo, drogo strasznie.
MR , a gdzie nie jest drogo?
Łukasz napisał(a):Nie moglem znalezc wiecej info, ani strony, wiec zamieszcze tylko adres do sklepu.
Sklep znajduje się na ulicy Gwiezdnej, niedaleko klubu nocnego "Epoka"
.
.
Co sadźcie o Tym sklepie?
Wasze (+) i (-) tego sklepu ? . .
Co mozecie powiedziec o asortymencie sklepu,
a co o sprzedawcach?
Bardzo stary sklep z Giantami na ulicy Brzozowej( to nie jest Gwiezdna) :-). Kupowałem tam swojego pierwszego GIANTA TOURERA w 1997 r. Wtedy to był jeden z dwóch najlepszych sklepów w Elblągu.
Jest i
JEGO strona :-)
Ta strona to już dawno miała zostać usunięta z sieci

skjaatel napisał(a):Ta strona to już dawno miała zostać usunięta z sieci 
Czemu?
Konflikt pomiędzy szefem a firmą robiącą tworzącą stronę.
Chcecie dobra stronkę WWW? Nie ma sprawy, znam wielu grafików/webmasterów, którzy świetna stronkę layout + oskryptowanie biorą nie cale 100 zl .
Ja tu nie mam za dużo do chcenia, mój projekt graficzny wciąż czeka na akceptację - od 6 miesięcy

kiedys byl to jedyny wlasciwy i poprawny sklep
teraz kiedy bylem na etapie poszukiwania dwoch kolek to zacytuje swoja wypowiedz z innego watku
http://rowerowe.elblag.pl/topics18/37.ht...4bffc0#156
"sklep na gwiezdnej ze sprzedawcą który nie nadaje się w ogóle, gość chyba postawiony do pilnowania sklepu, bo mówię mu co chcę, że rower do miasta i bażantarni, 28", sztywny widelec, bez prądnicy, pokazuje jeden, no ale on ma prądnice i amortyzator, pokazuje drugi, no ale on jest 26", na koniec wywala że tylko rowery miejskie mają to czego szukam. "
dodam ze zielony jestem, ale nie glupi
A czego właściwie szukasz? Bo jedyne co mi tak w miarę pasuje to przełajówka.
juz znalazlem, ale nie sfinalizowalem do konca intersu, wiec tak naprawde nie mam jeszcze roweru
Gdy jeszcze mieszkałem w Elblągu to korzystałem tylko z tego sklepu (poza failem i kupnem roweru z carrefoura).
Zawsze jak poszła jakaś dentka czy potrzebowałem nowej opony czy przerzutek to wszystko szło szybko. Mam tez od czerwca zeszłego roku rower, Wheeler 29 PRO, którego kupiłem u nich i sprawuje się dobrze. Zwykły MTB z amortyzatorem i wszystko pięknie działa. Nawet nadaje się do małych ewolucji ;p niestety waga przeszkadza. Ogólnie polecam sklep.
Bardzo dawno temu kupiłem tam dwa rowery. Nie było tak źle.
Kiedyś kupiłem tam przerzutki bo bardzo niskiej cenie - więc nie "pijcie" do nich bo cena to rzecz umowna.
Jak coś kupuję to zawsze muszę się potargować....